Geplaatst op 8 reacties

Zo! Daar zijn we dan…

Bevalling

Wat een bevalling is dit geweest zeg! Jaren van fantaseren, raamshoppen, plannen, intekenen, stressen, hoofdpijn en nog veel meer emoties en handelingen zijn we EINDELIJK verhuisd naar ons droompaleis!

Inmiddels zitten we hier een aantal weken en voelt het alsof we nooit ergens anders hebben gewoond, dit is thuis, dit is goed.

Oase

Zodra je de wijk inrijdt heb je direct het idee dat je in een oase van rust en ruimte komt, de diversiteit van de huizen zorgt ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt en de grote tuinen geven een gevoel van oneindige ruimte. 

De momenten van stress, hoofdpijn, bloed, zweet en tranen zijn we inderdaad ergens al vergeten…of tenminste het ligt niet meer zo aan de oppervlakte. Ik ben wel eens bang geweest dat het gedoe de overhand zou nemen en dat we niet konden genieten van ons huis en omgeving. Niks is minder waar! Elke ochtend als ik wakker word, ben ik blij.   

In de avond zitten we op de bank en moeten we elkaar soms nog even knijpen, we zitten echt hier, we zijn echt verhuisd, we DID it!

Op het moment dat we de eerste ochtend wakker werden in het huis beseften we allebei; “Hier kunnen we wel oud worden, we hoeven hier niet meer weg.” Dat gevoel wordt met de dag sterker vooral naarmate het huis steeds meer af is.

Nog steeds aan de klus

We moeten nog wel een hele hoop doen, komende maanden zijn we daar zoet mee. Het plafond laten we stucen, badkamer doen we zelf en de vloer leggen doen we ook zelf. Dit zijn de 3 grootste klussen die nog gedaan moeten worden want ja douchen in een teiltje werkt maar een echte douche is toch fijner. Gelukkig doet de wc het wel heel goed. 

De salon ben ik beetje bij beetje ook aan het inrichten, tijdens het werken moet ik aanvoelen of alles een beetje goed staat en prettig werkt en zo zal ik elke keer wat aanpassingen doen totdat ik helemaal tevreden ben. Maar wat ik tot nu toe heb meegemaakt tijdens het werk, bevalt het erg goed. Vooral m’n pronkstuk, de STOEL! Die is zo ontzettend fijn, voor zowel de klant als voor mij. Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar ons huis, de salon maar vooral de stoel, boek dan snel je afspraak!

8 gedachten over “Zo! Daar zijn we dan…

 1. Wauw, jullie wonen echt prachtig.
  Heb gisteren mogen genieten van de heerlijke comfortabele stoel en wat ligt de stoel heerlijk, super genoten
  Tot over vier weken, nu al zin in

  1. Dankjewel! Heel erg lief van je, altijd gezellig met jou op de stoel. Tot over 4 weken!

  2. Het is echt fantastische wat jullie gedaan hebben… echt TOPPERS❤️❤️

   1. Dankjewel mams!!

 2. Lieverds ik ben zo intens blij voor jou/jullie natuurlijk dik verdiend!!zeker nadat jullie geduld zo lang op de proef is gezet!!Geniet nu maar lekker samen van jullie paleis ❤️

  1. Dankjewel Wendy! Gaan we zeker doen

 3. Hi lieverds .dochter en schoonzoon
  Wat ben ik trots op jullie en superblij voor jullie
  Voelt als dagje vakantie bij jullie, Heerlijk !!
  Geniet van jullie prachtige woning op een prachtige plek samen
  EINDELIJK
  Met Chelsey, Morgan en Lef
  Heerlijke werkplek ook. Fantastisch
  Geen trappen meer lopen.applaus
  Succes nog met wat jullie moeten doen.
  Dan wordt t prachtig paleisje paradijsje
  Liefs Mams en Raymond luxe

  1. Dankjewel mam! Idd eindelijk! Elke ochtend worden we weer gelukkig wakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *