Geplaatst op 2 reacties

Pas op de plaats

Zoals dat gaat…

Iedereen die ik spreek die ooit een verbouwing heeft meegemaakt zegt dit “Het gaat nooit in 1x goed, er zitten altijd dingen tegen en de eerste deadline wordt nooit gehaald.”

En inderdaad, dit slaat volledig op ons project. 

Man man man, het weer zat zo mega tegen dat wij zo’n 40 liter water hebben staan opdweilen met een dweil en uit staan wringen boven een emmer…waterdicht is het dus echt nog niet. 

Daarnaast zat de bouwvak tussen de planning waardoor eigenlijk alles een vertraging heeft van een maand, helaas maar het zij zo. 

Nieuwe deadlines zijn weer gezet en we gaan positief en vol goede moed door.

Veranda

Waar we wel ont-zet-tend blij mee zijn, nu al! Is de veranda, deze geweldige verlenging van het huis is gemaakt door m’n broer en zwager en wat hebben zij een mooi werk afgeleverd zeg! Hierdoor is ons leefruimte voor ons gevoel verdubbeld en zullen we pizza’s in de pizza-oven in overvloed gaan maken! Maar op de veranda wil je wel lekker kunnen zitten en ja hoor daar was mijn vader met een hele mooie tuinset die een ander plekje zocht. Alsof het zo had moeten zijn, de kleine bank past en staat perfect op de veranda en de grote bank krijgt een ereplek in de tuin straks, bij het watertje of misschien wel bij de heuvel. Genoeg heerlijke plekjes om straks te kunnen vertoeven en genieten van onze tuin. 

Ff rust

Ik ben al wel direct met m’n neus op de feiten gedrukt wat betreft mijn energie level in m’n lichaam, juli was ietsje te vol gepland waardoor ik nog meer pijn en vermoeid was dan normaal 😅 oeps! 

Maand augustus gaat al beter met iets meer vrije uren doordeweeks zodat ik én m’n werk goed kan doen en zo goed als ik kan, klussen in ‘t huis. 

Iedereen die een eigen bedrijf heeft en dit met passie doet, weet hoe lastig het is om af en toe ‘nee’ te moeten zeggen tegen een toffe opdracht, maar soms moet je en dit is dan ook precies wat ik probeer. Ik zal altijd flexibel blijven en met je meekijken wat ik voor je kan betekenen maar soms is nee toch helaas nee. 

Er staan weer mooie dingen op de planning, gave custom orders, en hopelijk ook wat meer producten voor op de webshop

Het is trouwens heel gaaf om te zien dat steeds meer klanten kleur durven te nemen in hun vlechten of dreads, ik hou ervan! 

Ik sta altijd open voor nieuwe modellen, technieken etc. dus zie je wat leuks, let me know! 

2 gedachten over “Pas op de plaats

  1. Die klote regen ook de hele tijd… heb je wat emmers mee om er evt onder te zetten… succes allebei toi toi toi❤️

    1. Dankjewel mams! Les heeft mooie emmers gehaald bij de action, MET tijgerprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *