Geplaatst op Geef een reactie

Oef verandering…

Een ding waar we allemaal best wel eens moeite mee hebben… veranderingen. 

In mijn geval zijn er afgelopen jaar best veel veranderingen geweest en dan vooral in m’n vlecht business. 

Vorig jaar januari besloten om m’n andere baan op te zeggen en volledig te focussen op vlechten. Daarnaast ben ik dreads gaan maken en dit jaar ook nog eens een webshop erbij. Allemaal super leuke veranderingen maar het is wel intensief en heeft een bepaalde flexibiliteit nodig.

Ik doe m’n best

Dat laatste is soms lastig, vooral als je het jaren op een bepaalde manier hebt gedaan en je nu wegens externe factoren toch dingen anders moet gaan doen… dat is lastig voor mij maar ook zeker voor de klant. Ik probeer altijd het beste te doen voor iedereen maar helaas lukt dat niet voor de 100%. Gelukkig word ik begrepen en voel ik me geliefd en gewaardeerd door m’n klanten. Hierdoor heb ik nog meer motivatie om vooral positief en vol passie m’n werk zo goed mogelijk te doen. Het is natuurlijk niet alleen het vlechten of maken van dreads, er komt zo veel meer bij kijken achter de schermen. Alleen het feit al dat m’n hoofd 24/7 aanstaat en bezig is met bedenken van alle dingen die ik moet, wil en ga doen met betrekking tot AngiesBraids. Dit maakt me enthousiast en soms ook nerveus. 

Groei

Aan de andere kant, verandering geeft groei, groei om nog beter te worden, groei om nog groter en bekender te worden, groei om mezelf tot het maximale te pushen. Ik hou ervan, want de comfort zone gaat me snel vervelen, maar daar weer de keerzijde van… ik wil soms te veel, en ja dan is er niet genoeg uur in een dag. 😬

Nieuwe manier

Waar iedereen aan moest wennen en ik ook, was de nieuwe manier van inplannen. Hectisch, veel en druk maar ik heb het erg positief ervaren. Ik moest er wat uurtjes voor zitten maar toen was het meeste ook ingeboekt. Gehoopt maar niet verwacht waren merendeel van de plekjes binnen 2 uur geboekt. Komende weken/maanden houden we deze manier van inplannen aan en hoogstwaarschijnlijk ook na de verhuizing.

Daar is het dan

Over huis gesproken, nu is het geen kwestie meer van maanden maar van dagen! Over een aantal dagen komen ze ons casco brengen en hebben we letterlijk ons dak boven ‘t hoofd en de sleutel in de hand!

Daarna is het klussen geblazen, elk weekend en elk vrije uurtje dat we hebben, gaan we aan de klus. Vloer moet erin, badkamer tegeltje, gipswandje aan de muur etc etc.

Heb je handige handjes en wil je helpen, send me a text! Hahaha. Het dromen van ons huis begint eindelijk werkelijkheid te worden en kerst vieren we dit jaar sowieso in Almere. 

In de instagram stories zal ik regelmatig foto’s blijven posten van het project en hoe het allemaal vordert. 

En dan sluiten we hem hier mee af… lieve klanten en volgers, ik waardeer jullie allemaal en ben heel dankbaar voor alles dat ik mag doen en maken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *