Geplaatst op 2 reacties

Mijn eerste blog

Nou daar zijn we dan…

4 jaar verder met AngiesBraids, nog steeds in Nijkerk en een volle agenda. Wie had dat gedacht toen ik naar de Kamer van Koophandel ging om mijn bedrijf in te schrijven. 
Tegenwoordig heb ik dus een volle agenda met klanten, een website met zelfs een webshop en nog zoveel ideeën die ik graag wil uitwerken.

Iets nieuws maar toch oud

Laten we dan maar beginnen bij een verborgen hobby, passie, talent hoe je het noemen wil en dat is namelijk schrijven. Meerdere malen heb ik jaren geleden geprobeerd om iets te gaan doen met schrijven, een gedichten bundel, een site met alleen blogs, een memoires maar dit kwam nooit van de grond. Iets met teveel willen en te weinig tijd en middelen? 😅 

En nu in dit jaar 2023 begint alles op z’n plek te vallen en is er wellicht een plek voor mijn blogs, feitjes over mij en m’n werk, tips voor het verzorgen van je haar, weetjes over vlechten of gewoon omdat ik iets met jullie wil delen.

We gaan van start met wat feiten over mij wat betreft mijn leven en werk. 

Ik heb ooit voor 6 maanden de kappersopleiding gedaan omdat ik kapster wilde worden maar mijn hemel wat voor meiden die opleiding volgden…die zorgden ervoor dat mijn liefde voor het kappersvak direct bevroor en nooit meer smolt. En zie nu… ik werk toch met kapsels 😏.

Ik ben werelds slechtste gastvrouw ever! Ik vergeet vrijwel altijd drinken aan te bieden aan mijn klanten, voor diegene bij wie ik het wel aanbied, ik had een goede dag en was dan ook zeer trots op mezelf. 
Tijdens het vlechten drink ik zelf nauwelijks of niets en na de afspraak heb ik dorst en komt het besef…oeps! Sorry 😬
Ik beloof dat het in de toekomst beter zal gaan. 

Het beste wat ik heb kunnen doen in m’n leven is besluiten volledig zelfstandig te gaan werken vanuit huis! Ik ben een echte huismus en ben het dan ook nooit zat dat ik zoveel thuis ben, de huisdieren zijn nu wel erg verwend door het feit dat er altijd iemand thuis is en voel ik me schuldig als ik weg moet.  Zolang het dus kan, zal ik ook niet meer anders doen!

Nieuwe stek

Straks in het nieuwe huis waar de klanten die al langer komen al jaren horen dat het ooit komt maar nu dan echt, zal ik een eigen werkkamer/salon krijgen om jullie te voorzien van vlechten of dreads en zitten we niet meer in de keuken naast de koelkast. In mijn hoofd is die al helemaal ingericht en zal het een fantastische plek worden. Ik kan echt niet wachten! 

Een vraag die ik vaak krijg op mijn stoel, kan je bij jezelf vlechten? Ja zeker, ik kan het en toen mijn haar langer was voordat het laatst verknipt werd, deed ik af en toe 2 vlechten of kleine vlechtjes aan de zijkant. Helaas door mijn auto immuun ziekte Sarcoidose heb ik veel last van haarpijn en kan ik vrijwel niks met mijn haar doen. Ik heb van alles al geprobeerd, partial dreadlocks, dreadlocks van m’n eigen haar, verschillende vlechten etc…maar helaas! Ik kan daarom geen lopend reclamebord zijn en zullen jullie dit voor me moeten doen.

Plus je kent het wel, bij een timmerman is zijn eigen huis nooit af en na een week vlechten bij klanten kan ik niet de puf vinden om dit nog bij mezelf te doen, m’n verf uitgroei is ook al standaard te veel. 

Het eerste einde

Nou dan denk ik dat ik voor m’n eerste blog nu wel klaar ben. Ik zou het leuk vinden als je een comment achter laat of naar me stuurt als je het leuk vindt om dit te lezen en/of er nog dingen zijn die je graag zou willen lezen! Dankjewel voor je tijd en wil je nu alsnog een afspraak maken met de kans dat je geen drinken aangeboden krijgt dan kan je hier een mailtje of whatsapp sturen en dan zie ik je snel! 

2 gedachten over “Mijn eerste blog

  1. Zo leuk om te lezen!! 🙂

    1. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *