Geplaatst op 2 reacties

It’s been a while.

Inmiddels zijn we weer heel wat weken en klus weekenden verder en helaas nog geen verhuisdatum in zicht.

Afgelopen weken hebben we zeer lange weekenden gemaakt van 4 dagen klussen, bloed, zweet en tranen. 😅 

Wij zijn geen klussers van beroep waardoor alles wat we doen zeker de eerste keer niet helemaal goed gaat, 1 voordeel is, dat het na die eerste keer al direct beter gaat. Al doende leert men en die uitspraak is zeker op ons van toepassing. 

Optimistisch

Optimistisch dat wij zijn, beginnen we met de moeilijkste gipsplaat van het hele huis. Namelijk degene met 8 wand contact dozen. Na 2 uur ploeteren, vloeken, bijna met het gereedschap gooien, kwam de oplossing en lukte het! Yes! En dan eerst even een break en wat eten voor brandstof. We hebben trouwens de lekkerste friet tent in de buurt dus na al die frustratie van de gipsplaat kregen we weer een lach op ons gezicht. Food is life! 

Na de welverdiende pauze knalden we de gipsplaten 1 voor 1 op de muur, ik maakte ze op maat en Lesley stond op de steiger (held!) om de platen op hun plek te hangen. Na een paar uurtjes was de woonkamer zo goed als klaar. Wauw! Ons droomhuis komt steeds meer in beeld en wat zijn we trots op wat we doen! 

It’s a test!

Ze zeggen wel eens een verbouwing of verhuizing test je relatie, nou dat doet het zeker. Alleen is de uitkomst verrassend anders dan ik zelf dacht, niet dat ik dacht dat het ons zou breken maar dat het ons zo dicht naar elkaar toe zou brengen en ons nog meer liefde zou brengen, had ik niet verwacht. Wat ben ik trots op hem en op mezelf maar vooral op ons! Tegenslag na tegenslag en we gaan gewoon door met een lach en een dansje. Even vloeken en weer doorgaan. En op deze manier kunnen wij de hele wereld aan zonder dat we te veel afhankelijk zijn van anderen. Love it! 

We hebben het gehaald!

Uiteraard hebben we nog steeds tegenslagen en veel vertragingen, kozijnen in de woonkamer zijn er nog steeds niet. De weg gaat over een paar weken 3-4 weken dicht omdat de definitieve weg er komt, hierdoor kan er geen auto of vrachtwagen bij ons huis komen. Waardoor dingen dus weer opgeschoven moeten worden. Maarrrrrr de dekvloer ligt erin! We hebben de deadline gehaald om alle Electra op orde te hebben en alle muren op in ieder geval de onderste banen te voorzien van gipsplaten. Zo kon de vloerverwarming gelegd worden en daarna de dekvloer erin gesmeerd. Het wordt nu steeds meer een huis…ons droompaleis!

Echt!

Wat ik nu echt met mezelf heb afgesproken en dit keer echt, is meer rust… Mijn lichaam kan dit allemaal helaas niet zo heel goed aan en ik kom tijd te kort om te rusten en te herstellen. Daarom nu gekozen voor een 3-daagse werkweek, dinsdag, woensdag en donderdag zijn voorlopig mijn werkdagen totdat we verhuisd zijn. Ik zal ook geen uitzonderingen maken buiten deze werktijden. Uiteraard hoop ik hiervoor je begrip.

Anyway weer bedankt voor het lezen, bedankt voor je begrip en  blijf m’n socials volgen voor foto’s en filmpjes van ‘t huis en m’n dagelijkse bezigheden. 

2 gedachten over “It’s been a while.

  1. Jullie zijn toppers en ben heel blij dat de relatie niet breekt door al het gekut met tegenslagen… super trots op jullie

    1. Dankjewel!! Heel lief van je en wij zijn ook heel blij met elkaar en de relatie, alleen maar sterker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *